21.10.2019

Вяра Церовска се срещна с жители на село Ярдиложци

„Ние сме от силния отбор и най-важната задача тук в Ярджиловци е да ви предложим това, което смятаме, че е най-доброто. Боряна Иванова е нашият кандидат, с който ще направим промяната“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за втори мандат на община Перник Вяра Церовска на среща с жителите на населеното място.
„Искаме промяна във всяко кметство и къща в общината. Спокойно идвам в Ярджиловци и ми е приятно да бъда тук, защото през последните 4 години успяхме да вкараме водопровода, който беше започнат, но се реализира в моя мандат. Щастлива съм, защото знам, че каквото сме обещали, сме успели. Вярвам в Боряна и усъм убедена, че с нея заедно ще превърнем Ярджиловци в още по-красиво и приветно място“, сподели Вяра Церовска.
„Искаме да довършим проектите , които вече започнахме. Ще работим за спорта и ще продължим традицията, свързана със Сурва“, каза още Церовска и допълни, че бюлетината с номер 43 носи успеха, с която ще продължи промяната.
Боряна Иванова е на 58 години, работила е 34 години в банка, а момента се занимава със семейния си бизнес.
„С помощта на моето семейство реших да се кандидатирам за кмет на Ярджиловци. Аз съм амбициозна и дейна жена, която не се спира пред нищо и това съм го доказала във времето . Знам , че селото има много проблеми и съм убедена , че с подкрепата на ГЕРБ и Вяра Церовска ще успеем да ги разрешим. Искам Ярджиловци да промени своя облик и нашите деца и внуци да живеят и учат тук. Няма да обещавам, ще работя, защото всеки може да говори с думи, но важни са делата“, подчерта Боряна Иванова.
„Боряна е най-подходящият човек за нашето село. Казвам нашето , защото знаете , че съм оттук и винаги съм съдействал на всеки, когато е имал проблем. За първи път в управлението на кмета Вяра Церовска имаме водопровод, в училището бяха направени тоалетни, стаите ремонтирани“, припомни народният представител от политическата сила д-р Александър Александров по време на срещата, в която взеха участие кандидатите за общински съветници и кметове на населени места.

 

< Назад