10.10.2020

Емилиян Енчев бе избран за ръководител на Общинската организация на ПП ГЕРБ-Видин

Емилиян Енчев е избраният нов ръководител на Общинската организация на ПП ГЕРБ-Видин. Той бе избран единодушно на провелото се изборно събрание на общинската структура на 9 октомври в залата на Областния конферентен център във дунавския град.

Делегатите на събранието единодушно гласуваха  за предложените кандидатури  на Емилиян Енчев и Тихомир Станчев , с които се попълни  състава на общинското ръководство на партията. Те заеха местата на напусналите 2-ма  членове на общинската организация на ПП ГЕРБ.

Емилиян  Енчев  с решение на ИК на ПП ГЕРБ от януари месец т.г. изпълняваше длъжността временен ръководител на общинската партийна организация до провеждането на изборното събрание и единодушното му избиране. Той е и общински съветник от ПП ГЕРБ.

Тихомир Станчев е млад човек, общински съветник от ПП ГЕРБ , има висше образование и успешен частен бизнес,семен.

Видинската общинска организация на ПП ГЕРБ е в добра кондиция, работи добре и води  родовен организационен живот, независимо от ограниченията наложени от пандемията, каза в словото си  пред  събранието Владимир Тошев, областен координатор  на ПП ГЕРБ. Само за последните няколко месеца новопостъпилите членове  в общинската организация, която е и най-голямата на територията на Видинска област, са над 240, уточни Тошев. Това означава, че водим устойчива политика и тя е насочена към хората, каза областният координатор. И това се дължи в огромна степен на огромната организационна работа на ръководството на Общинската организация и на Емилиян Енчев, който бе  й неин временен ръководител.

Емилиян Енчев, благодари за доверието и увери присъстващите, че ще работи за издигане авторитета на ПП  ГЕРБ в общината, Видинска област и България. Ще продължава да създава мостове между всички членове на организацията и за утвърждаване доверието  и провеждането на богат организационен живот.

Радостно е, че днес има толкова много желаещи да членуват в партията. Днес видинската организация на ГЕРБ е сплотена и единна. Доказателство за това е големият брой новоприети членове, и сред  тях преобладават младите хора и утвърдили се професионалисти, които заемат различни ръководни постове, каза още Енчев.

 

Изборното партийното събрание във Видин се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки, осигурени бяха маски и дезинфектанти за всички присъстващи.

 

< Назад