26.09.2022

Анна Александрова: Инвестициите в нова спортна инфраструктура ще продължат при стабилно управление на правителство на ГEРБ-СДС

Кандидатите на ГЕРБ-СДС от 25 МИР София Анна Александрова, Христо Гаджев и Цвета Точева присъстваха на първа копка за изграждането на многофункционална спортна площадка в кв. "Кумарица", район Нови Искър.

"Инвестициите в нова спортна инфраструктура ще продължат  при стабилно управление на правителство на ГEРБ-СДС. В нашата Програма е заложено запазването на  положителната тенденция за увеличение във финансирането на спортните клубове.", каза Анна Александрова по време на откриването.

"Поздравявам районния кмет Даниела Райчева за усилията да подобри условията за масов спорт в НовиИскър!", каза Христо Гаджев. "Всяка инвестиция в спорт е инвестиция в здравето на децата ни!", допълни той.

"Не познавам българин, който да не беше горд и развълнуван  от олимпийските титли на нашите спортисти в Токио.  Днес подаваме ръка към децата на София, за да аплодираме един ден новите златни момичета, Стойка Кръстева и Ивет Горанова.", допълни Цвета Точева.

На церемонията по първа копка присъстваха председателя на Столичен общински съвет Георги  Георгиев, заместник-кмета на София по строителството инж. Ангел Джоргов, председателя на Комисията за децата, младежта и спорта Татяна Георгиева и председателя на финансовата комисия Стефан Марков. Сред официалните гости бяха и  районните кметове на "Илинден" Иван Божилов, на "Люлин" инж. Милко Младенов и на "Връбница" Младен Младенов, както и общинските съветници Миглена Атанасова, Николай Стойнев.

< Назад