25.10.2023

Бобошево с категорична подкрепа за Иван Каназирски и листата на ГЕРБ

“Такъв кандидат за кмет Бобошево досега не е имало. Това е нашият шанс за промяна. Сега, ако не се обединим, ако не излезем със семействата си, ако не убедим близките си да гласуват и не направим всичко възможно да си изберем работещ кмет - друг шанс няма да има.” С тези думи препълнената зала на читалището в Бобошево посрещна кандидата за кмет Иван Каназирски и листата със съветници от ГЕРБ.

Да покаже своята категорична подкрепа за Каназирски в Бобошево бе дошли и българската народна певица Гуна Иванова, която заяви, че е свързана емоционално с общината, защото там е получила образование и е прекарала ученическите си години в Гимназията. Подкрепа за Иван Каназирски и листата със съветници заявиха също народният представител Радослава Чеканска и областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев. Общинският председател на политическата сила в Бобошево Асен Бошикьов откри събитието и представи кандидат-съветниците от листата.

“Трябва умно да живеем, умно да говорим, умно да мълчим, умно да слушаме и най-вече умно да избираме!”, с тези думи обичаната певица Гуна Иванова призова за подкрепа с номер 7 за Иван Каназирски.

“Радвам се, че ви виждам обединение в най-трудната битка - битката за вашето Бобошево. Битка, която съм сигурна, че ще спечелите! Вие сте 7 крачки пред всички други”, заяви народният представител Радослава Чеканска и призова на 29 октомври бобошевци да подкрепят с номер 7 кандидата за кмет Иван Каназирски, кандидатите за кметове в Усойка и Слатино, както и листата със съветници на ГЕРБ.

Даниел Данчев бе категоричен, че досега Бобошево не е имало по-съдържателен и по-сериозен кандидат. “Иван Каназирски е единственият шанс да се случи нещо тук, а листата със съветници на ГЕРБ е най-подготвената и най-добрата”, заяви Данчев.

“Заедно можем повече и заедно сме по-силни. Време е за промяна. Време е община Бобошево да тръгне в правилната посока. Стига сме губили повече време!”, призова Иван Каназирски.

Той благодари за доверието и за подкрепата, която получава от страна на жителите на град Бобошево и всички населени места от общината. “За мен вие сте корективът. Вие трябва да давате посоката и да решавате как да се развива нашата община. А Общината и кметът трябва да изпълняват. Един общински кмет трябва да ходи първи в Общината, да е първи на работното си място. Да дава пример. За мен е закон: ръководителят трябва да контролира дейността на подчинените си служители”, подчерта Каназирски.

Той гарантира, че със съвместни действия и сериозна работа може да се реализира всичко, заложено в управленската програма на него и екипа му.
“30 години работя с хора. 30 години работя и с различни администрации в страната, и в чужбина. Имам нужния административен и управленски опит и мога да бъда полезен за община Бобошево”, заяви още Иван Каназирски.

“В живота си съм полагал три пъти КЛЕТВА за вярна служба към Родината и българския народ и никога не съм я нарушавал. Считам, че да работиш за благото на хората е дълг на всеки един от нас.
30 години вярно служа на държавата и ще продължавам да го правя! Ако ми гласувате вашето доверие, ще служа и работя вярно за Бобошево. Гарантирам ви го!”, завърши емоционалното си обръщение кандидатът за кмет Иван Каназирски.

С хубави български песни и затрогващ рецитал Гуна Иванова вдигна на крака присъстващите и създаде незабравима атмосфера.

< Назад