07.09.2020

Цвета Караянчева в Брегово: На атаките към нас отговаряме с видимите резултати от работата си

Някакво трио и провалени политици, които са яхнали протестите, обясняват на хората, че който не е съгласен с тях - е мутра. Силни думи от хора, които докараха държавата до ръба на пропастта. На техните атаки и вдигнати юмруци ние ще отговорим с резултатите от нашата работа, които са видими във всяко едно населено място в страната. Това заяви членът на ИК на ГЕРБ и председател на Народното събрание Цвета Караянчева в Брегово, където участва в партийно събрание. Там тя връчи картите на над 40 новоприети членове на местната структура.

„Властта не е самоцел за нас. В момента дори понасяме тежки удари. Най-лесно е да захвърлиш всичко и да се явиш на избори. Коя партия е по-готова от нас? Но това е лесният начин. Трудният е да останеш и да се опиташ да се справиш с безпрецедентното предизвикателство на коронавируса и всичките последствия от него“, обясни председателят на парламента. „Щели да бъдат компрометирани изборите. Всички парламентарни избори, които сме печелили досега – не бяха организирани от нас. Правителството на Борисов обаче организира президентския вот. И той ли е компрометиран? Онзи ден депутати на БСП споделиха страховете си, че вотът за председател на партията ще бъде опорочен. И ние очакваме от тях честни избори в цялата страна? Сега с ДПС се напреварват да покажат кой повече обича президента – резединител“, коментира тя.

По думите й няма партия като ГЕРБ, която при най-малкото съмнение за злоупотреба да се разделя със свои членове. „Нещо да чухте за Александър Паунов, който си говори с обвиняеми олигарси? Нещо да чухте за президентския съветник по антикорупция, уличен в търговия с влияние? Атаките към нас не бива да ви изненадват. Има си причина. Премиерът Борисов направи наистина много и засегна много интереси. Елиминира газовите посредници, гарантира енергийна диверсификация, модернизира армията ни, вкара ни в Банковия съюз. Все тежки удари за олигарсите“, каза още Цвета Караянчева. Тя сподели своето недоумение от критиките на опонентите на ГЕРБ за построените пътища. „Като толкова не им харесват, да карат по тези участъци, които те построиха и да оставят магистралите на хората“, призова председателят на НС.

Към актива на партията в Брегово, Караянчева се обърна с думите: „Нищо не ви коства да изслушате един човек, дори и да не можете да му помогнете. Гледайте гражданите в очите и им казвайте истината. Ние няма от какво да се срамуваме. Достатъчен факт е, че страшно много искат да се присъединят към нашия отбор“.

 

 

 

 

< Назад