01.10.2015

Цветан Цветанов: Георги Георгиев има два успешни мандата като кмет на Якимово и резултатите са видими

Георги Георгиев има два успешни мандата като кмет на Якимово и видимите резултати тук са налице – обновен площад, обновено читалище, нови детски площадки. Когато не гласувате, случайността определя Вашето бъдеще – затова на 25-ти октомври нека всички да гласуваме с номер 3 за трети успешен мандат на Георги Георгиев като кмет на община Якимово. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата си с жителите на Якимово. Той бе придружаван от народния представител от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев. „След експеримента „Орешарски“ днес България отново има доверието на Брюксел, но за да можем да усвояваме европейската солидарност, трябва да имаме кадърни и можещи кметове, които да реализират успешни проекти. През мандатите си Георгиев доказа, че може да оставя след себе си видими резултати за Якимово, затова трябва да го подкрепим за трети мандат“, обясни Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ призова хората да говорят със своите близки и роднини в Якимово и в големите градове, за да подкрепят кандидатите на ГЕРБ и да има висока избирателна активност. „Евродепутатите от ГЕРБ са хората, благодарение на които парите от европейските фондове достигат до българските общини“, подчерта Цветан Цветанов.

„За два мандата Георги Георгиев доказа, че еврофондовете могат да достигат до малките общини. Той демонстрира,че в селата могат да се строят детски площадки и да се обновяват читалища, затова трябва да го подкрепим за трети мандат“, категорична бе Десислава Атанасова.

„На първите избори номерът ми в бюлетината беше номер 1 и ги спечелих. За втория ми мандат номерът беше номер 2 и пак ги спечелих. Сега с ГЕРБ сме номер 3 и съм убеден, че ще спечеля и трети мандат“, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Якимово Георги Георгиев и заяви, че отново ще работи за видимите резултати.

 

< Назад