06.10.2017

Цветан Цветанов от Трън: В неделя гласувайте за ГЕРБ и реалните решения за Община Трън

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна днес с десетки жители на Трън. Той се разходи по главната улица на града, където днес е пазарен ден, и разговаря с местните търговци. Цветанов бе придружаван от кандидата на ГЕРБ за кмет на пограничната община Цветислава Цветкова, областния координатор на структурата Вяра Церовска, председателя на ЖГЕРБ Ирена Соколова и народните представители д-р Александър Александров и Красимир Велчев.

Цветан Цветанов призова жителите на града в неделя да изберат реалните решения за Община Трън, гласувайки с номер 1 в бюлетината за ГЕРБ.

Пред присъстващите Цветанов сподели, че партията застава зад чистотата и съхраняването на екологичното производство и ще продължава да работи за осигуряване на нови работни места и развитие на малкия и среден бизнес.

"Ние градим нова България. Имаме икономически растеж 3.6%. Евростат отчита, че България е в топ 5 на страните с най-голямо развитие в Европейския съюз", заяви Цветанов.

„Една партия е силна, когато застава лице в лице с хората и се ангажира с решаване на техните проблеми. Затова ви призовавам да ни оценявате на базата на показаните от нас резултати и дейности“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ и добави, че правителството на Бойко Борисов е успяло да стабилизира държавата.

< Назад