16.05.2015

Цветан Цветанов присъства на първа копка по проекта за рехабилитация на общинската пътна мрежа в Смядово

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ – Шумен Любомир Христов и кметът на община Смядово Иванка Петрова дадоха старт на проекта „Рехабилитация на част от общинска пътна мрежа – Община Смядово“.  Проектът е на обща стойност от 1 милион и 900 хиляди лв. и е финансиран по Оперативна програма „Развитие на селските райони“.

Цветан Цветанов благодари на кмета на община Смядово за нейната работа по време на мандата ѝ. „Ако няма административен капацитет на местно ниво, воля и активност – не очаквайте някой друг да свърши тази работа“, заяви той и благодари на хората за доверието и подкрепата към Иванка Петрова и ПП ГЕРБ.

„Без европейските средства не е възможно да се подобрят условията за живот в малките населени места“, каза Петрова на церемонията по първа копка в село Кълново.  По думите на кмета с реализирането на този проект ще завърши цялостното асфалтиране на четвъртокласната пътна мрежа в общината. В изпълнението на проекта ще бъдат рехабилитирани  общо 7 километра от общинските пътища Смядово – Кълново, Янково-Бял бряг и отклоненията към Ново Янково и Черни връх.

 

< Назад