24.04.2015

Цветан Цветанов се срещна с Петър Петров от листата на испанската Народна партия за област Валенсия

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с българина Петър Петров, който е номиниран за общински съветник в листата на испанската Народна партия за град Хатива, Валенсия.

Петров е на четиринадесето място и на практика ще представлява българите, живеещи в региона, както и симпатизантите на ГЕРБ.  По време на срещата Петър Петров предаде на Цветанов специални поздрави от ръководството на Партидо Популар във Валенсианска област.

Сътрудничеството между ГЕРБ и Испанската народна партия, освен в семейството на Европейската народна партия (ЕНП), се изразява в съвместни инициативи и контакти между партиите от двете държави.

Цветан Цветанов подчерта, че като представител на България Петър Петров, заедно с Ваня Пенчева и координатора на ГЕРБ във Валенсианска област Тома Иванов ще допринесат за още по-добрата интеграция на българите, живеещи във Валенсия и в цяла Испания. Петров благодари на заместник-председателя на ГЕРБ за подкрепата и заяви, че заедно със своите български и испански колеги ще работят за по-добрата реализация както на българските граждани, така и на всички, живеещи в област Валенсия.

 

< Назад