10.05.2019

Цветан Цветанов в Крумовград: Всеки български гражданин трябва да знае, че гласът му е важен за бъдещето на Европа

Вие сте работодателите на българските евродепутати - с тези думи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник – председател на партията Цветан Цветанов се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Крумовград, където е на обиколка с петия в листата Асим Адемов и областния координатор Цвета Караянчева.

„Тези избори са изключително важни от гледна точка на стабилността в държавата. От ГЕРБ започнахме редица полезни за хората политики като програмата за санирането и го направихме без да увеличим дефицита. Защо е важно да сме част от ЕС - защото само по линия на европейската солидарност за две години сме получили по ОП „Региони в растеж“ 700 млн лв. за подобряване на образователната инфраструктура на 500 училища и детски градини. И това е само един от многото добри примери. Всеки един от нас трябва да знае, че гласът му е важен за бъдещето на Европа“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

„След 4 месеца ни предстоят местни избори. Важно е да изберем добри кметове и силни общински съветници, които да ги подкрепят. Това е гаранция за бъдеща положителна промяна, която – надявам се, ще засегне и Крумовград“, каза Цветанов и допълни, че ПП ГЕРБ е показала друг подход в Кърджалийско. „Силата ни е, че не делим хората, а ценим личните им качества. В област Кърджали нямаме общински кмет, но организацията е желязна. Нека да убедим повече хора, че на 26 май ни е нужна убедителна победа. С номер 12, за дванадесета победа на ГЕРБ“, призова хората той.

„Опитът, който натрупахме през годините, не бива да ни успокоява. Трябва да ни стимулира да сме все така конструктивни и диалогични, без да злепоставяме опонента. БСП отврати гражданите с черен пиар“, посочи на свой ред областният координатор на ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева. Тя напомни как правителството на БСП с премиер Орешарски върна България години назад. Караянчева бе категорична, че не бива да допускаме повече такъв провал. „На опозицията е присъщо да лъже и да плаши хората, но същевременно да се възползва от всички добри политики, които правим. Това омаскаряване отблъсква избирателите“, отбеляза тя.

Кандидатът за евродепутат Асим Адемов сподели, че за него Родопите са втори роден край. „България нито е малка страна, нито е безгласна буква в Европейския съюз. Гласът ни се чува, защото имаме изключително авторитетно правителство и уважаван премиер, както и невероятно успешен еврокомисар. Ние не обещаваме, защото успехите ни са видими. Ще работим в защита на националния интерес, за възходящото развитие на страната, силна икономика, повече работни места и високи доходи“, ангажира се в заключение Адемов.

 

 

< Назад