10.05.2019

Цветан Цветанов в с. Черноочене: Има ли стабилно управление – ще има инвестиции, работни места и икономически растеж

Тези избори за тест за стабилността на управлението, за продължаване на европейските секторни политики, за модернизиране на инфраструктурата, на земеделието и за икономиката като цяло. Не е вярно, че тези избори нямат съществено значение за малките населени места като тези в община Черноочене например. През новия програмен период България ще получи много повече средства от ЕС по линия на кохезионната политика. Има ли стабилност в управлението - ще има инвестиции, ще има работни места,  ще има икономически растеж и няма да има миграция. С тези думи председателят на Националния предиизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на политическата сила Цветан Цветанов се обърна към структурите на партията в община Черноочене. Цветанов е на обиколка в региона заедно с кандидата за евродепутат Асим Адемов и председателя на Народното събрание и областен координатор на партията Цвета Караянчева.

 

„Благодаря ви за подкрепата за Цвета, защото нейният пост е оценка за Вас и вашата всеотдайност през годините. Важно е да имаме такива представители и в европарламента и Асим Адемов е най-подходящият човек за това. Така не се къса връзката с обикновените хора, запознати сме с проблемите им и работим за тяхното решаване“, отбеляза Цветанов. По думите му вотът на 26 май е генерална репетиция за местните избори наесен. „Трябва да се мобилизираме и спечелвайки евроизборите, да излезем със самочувствие на местните. Време е да имаме кмет и в Кърджалийско. Без кметове по места трудно се прави политика. Призовавам ви да гласувате за ГЕРБ, защото партията дава шанс на знаещите и можещите хора, на достойните професионалисти като Асим, като Мария Габриел, като Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Ева Майдел“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

 

Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ не трябва да се подвежда по агресивната кампания на БСП. „Не трябва да сме като тях. БСП лепиха плакати върху табла за неклорози. Нашата кампания е позитивна, информационна, съдържа послания. Ние не противопоставяме хората в населените места, защото знаем, че заедно сме по-силни”, подчерта той.

 

Тези избори са изключително важни. Извървяхме дълъг път и свършихме страшно много работа. Подхождаме с уважение към всеки без разлика на етнос и религия - стига да е честен, почтен и работлив човек. Навремето БСП абдикира от област Кърджали и остави тук да се разпорежда ДПС. За 10 години България се преобрази при управлението на ГЕРБ и съм убедена, че ще имаме тотална изборна победа в цялата страна на 26 май - включително и в Кърджали. Партията е жива, расте, развива се. Говорим с аргументи и с резултати, не с компромати“, каза на свой ред областният координатор на ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева. Тя обясни, че е важно да се мобилизираме максимално, да приобщим повече хора и да изпратим повече евродепутати от ГЕРБ в Европарламента, защото те защитават национално отговорни каузи и ще бъдат част от голямото семейство на десницата.

 

„Структурата тук се разширява. Аз искам да бъда вашият представител, вашият глас в Европарламента. Може да съм от Гърмен, но част от живота ми е минала в Кърджалийско. Важно е да се борим за европейските ценности, за демокрацията. Управлението на ГЕРБ е пример за толерантност, за равнопоставеност между общините, за подкрепа към всички български граждани и за отговорно отношение към моя ресор – образованието. Без образование няма да имаме бъдеще“, посочи кандидатът на ГЕРБ         за евродепутат Асим Адемов.

 

< Назад