01.05.2013

Цветан Цветанов в село Нова Бяла река: Политиката на ПП ГЕРБ е да бъдем толерантни един към друг

Политиката на ПП ГЕРБ е да бъдем толерантни един към друг. Това заяви пред жителите на село Нова Бяла река, Община Върбица, заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. „Самият факт, че в листата на ГЕРБ има достойни български християни и мюсюлмани, показва точно какво е националното поведение на една отговорна политическа формация. Това е стилът на работа на ПП ГЕРБ от момента на нейното учредяване до участието й в реалния политически живот“, посочи Цветан Цветанов. Заместник-председателят на ПП ГЕРБ представи кандидата за народен представител Рефайтин Сефер, който е бивш кмет на Община Върбица.

„Знам, че в подобни общини, като вашата, и в други райони, където има смесено население или преобладаващо с български мюсюлмани, страхът е голям. Благодарим, че днес имате тази смелост да застанете тук”, каза Цветанов. По думите му листата на ГЕРБ е съставена от професионално отговорни и доказали се хора.

„Голямото предизвикателство пред следващото управление в страната е да продължим политиката, която реализирахме през последните 4 години, да усвоим повече средства по оперативните програми. В новия финансов програмен период са предвидени 25 милиарда лева, които ще влязат в България и ще подпомогнат развитието на регионите. Това създава предпоставка за повече инвестиции, за по-добри пътища, за инфраструктура, която ще привлече инвеститори”, подчерта Цветан Цветанов. Хората от Нова Бяла река се оплакаха, че днешният събор се политизира от страна на представители на ДПС, които бяха усилили музиката, с което са пречили на разговора на Цветанов с местните жители.

„Ние не говорим против своите политически опоненти, а сме дошли тук заедно със Сефер и останалите кандидати, за да изразим нашето уважение към вас и нашия респект от вас. Вие сте работодателите, които трябва да назначите достойните депутати в следващия парламент”, каза Цветан Цветанов. Той призова хората никога да не отговарят на агресията с агресия.


< Назад