08.05.2019

Цветанов в Бяла Слатина: На 26 май хората трябва да подкрепят тези кандидати, които могат да се похвалят с конкретни резултати от работата си

Няма как да има успешно правителство и успешни евродепутати без силна местна власт. Искам да благодаря на д-р Иво Ралчовски за това, че е предпочел да остане да упражнява своята професия като офталмолог във Врачанска област. Благодаря на министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова за напредъка по инфраструктурните обекти - в това число и отсечката Мездра-Ботевград, която е приоритет за правителството. Смятам, че до 1-2 години тя ще бъде факт, а трафикът - облекчен. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща с колектива на шивашка фирма в Бяла Слатина.

„Мостът Видин-Калафат е донесъл само за изминалата година приходи на стойност 9 млн. лв. Нека пожелаем успех на министър Аврамова и действително до 2022-2023 г.  да имаме изградена магистрала от Видин до Ботевград, с което ще имаме пълната свързаност с всички отдалечени райони в страната. Политиката на правителството е да развие икономически Северозападна България. Благодарение на европейската солидарност много неща се промениха в община Бяла Слатина“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

„Когато има стабилност и политическа воля - могат да се видят и реалните резултати. Точно затова подкрепете листата на ГЕРБ – съставена от доказани професионалисти. Трябва да бъде чут силният глас на България в Европа, защото предстои нов финансов програмен период от 2021-2027, за да може страната ни да получи повече средства за кохезионна политика, които да стигнат до регионите“, обясни Цветанов и допълни, че политическите опоненти на ГЕРБ залагат на агресията, на противопоставянето и на фалшивите новини.

„На 26 май хората трябва да подкрепят не само кандидатите ни за евродепутати, но и направеното от местната власт. 50% от проблемите, които кметовете поставят пред държавната власт - се решават с европейската солидарност. Подкрепа заслужават кандидатите, които могат да се похвалят с конкретни резултати от своята работа“, Категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

В срещата участваха и кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Ева Майдел, Асим Адемов, д-р Иво Ралчовски, както и Владимир Уручев и областният координатор на ГЕРБ – Враца инж. Петя Аврамова.

< Назад