18.03.2017

Цветанов в Мадан: ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС и ДОСТ в смесените региони

Никоя партия няма право да монополизира даден регион. ГЕРБ изгради силни и работещи структури във всички населени места в страната. Защитаваме интересите на всички български граждани. Ние ще бъдем с вас и след изборите и ще изпълним ангажиментите, които поемаме. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Мадан. Той подчерта, че ГЕРБ няма да допусне хората да бъдат принуждавани да гласуват с всяване на страх и внушения. Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС и ДОСТ  в регионите със смесено население.  “ГЕРБ се противопоставя на разделението, провокирано от опонентите ни. ГЕРБ доказа, че е единствената партия, която дава реалните решения за всяка община и за България като цяло. Никога не сме делили българските граждани на наши и ваши, не делим общините на малки и големи.  Хората ни вярват и съм убеден, че на 26-ти март ще ни гласуват доверие с номер 11 в бюлетината”, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов коментира, че политиците трябва да се обединят около националните интереси на страната ни. “Виждате какво се случва в Македония, Гърция, Сърбия, Румъния и Турция. Ако не сме част от обединена Европа, не бихме могли да защитаваме по най-добрия начин националния суверенитет на България”, подчерта той.

Водачът на листата на ГЕРБ-Смолян д-р Даниела Дариткова заяви, че партията има ясни приоритети в национален план. “Имаме и местни приоритети, които ще бъдат реализирани, ако ГЕРБ победи на изборите. За нас политиката е отговорност и ние винаги изпълняваме поетите ангажименти. Винаги сме били близо до хората.  Много държим на реализацията на проекта за инвазивна кардиология в МБАЛ – Смолян. Това ще допринесе за запазване на човешки живот. В тази кампания решихме да не ползваме медии. Вместо това ще дарим отделените средства за лечението на три онкоболни деца”, обясни д-р Дариткова.

Евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Владимир Уручев подчерта, че всичко, което е направено в последните години в региона и  в страната, е факт, благодарение на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ.  “ГЕРБ изкара държавата от дупката, в която беше България след управлението на Орешарски. ГЕРБ постигна растеж във всяка една сфера”, посочи Уручев.

 

 

 

< Назад