08.03.2017

Цветанов в Малорад: За ГЕРБ управлението е отговорност

Ние в ГЕРБ сме отговорни политици, които поемат реално изпълними ангажименти. Няма да чуете от нас популистки обещания за невъзможни увеличения на пенсии и заплати. Ние не разглеждаме политиката като сергия, на която предлагаш некачествена стока и гледаш да излъжеш хората. За ГЕРБ управлението е отговорност. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на борованското село Малорад. Той напомни, че по време на управлението на БСП през 1996 година пенсионната система е била тотално ликвидирана. „Тогава инфлацията изяде дори и спестяванията на хората. Затова ГЕРБ предлага реални решения за България“, обясни Цветанов.

Цветан Цветанов представи акценти от програмата за управление на ГЕРБ. По думите му, партията поема ангажимент за 1500 лева средна заплата и 650 лева минимална заплата в следващ управленски мандат. „Правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов постигна реален икономически растеж, който можем да надградим. Убедени сме, че ако гражданите ни се доверят и не позволят да бъде разрушено постигнатото, след четири години ще имаме 120 млрд. лева БВП“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Той посочи, че ГЕРБ залага на инвестиция в образованието, защото добре квалифицираните кадри са необходими на бизнеса. „ГЕРБ насърчава връзката между образование, бизнес и местна власт. Ние акцентираме върху развитието на дуалното обучение“, каза Цветанов.

Водачът на листата на ГЕРБ във Враца инж. Петя Аврамова заяви, че ГЕРБ е единствената партия, която управлява разумно. „Когато ГЕРБ ръководи държавата, има икономическо развитие и доходите растат“, каза тя.

< Назад