02.03.2017

Цветанов в село Тихомир: ГЕРБ се противопоставя на омразата и популизма с достойни хора и реални решения

В пограничното село Тихомир, община Кирково, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с над 150 жители на околността, придружаван от водача на листата на ГЕРБ в 9-ти МИР Цвета Караянчева и кандидатът за народен представител Дамян Кьосев. Посрещна ги едно от знаковите лица на партията в района – кметицата Росица Мюзюрска. „Ние сме от малкото политици, които се срещат лице в лице с хората и се ангажират с решаването на техните проблеми. Идвал съм много пъти в община Кирково и всеки път хората ни посрещат с доверие“, обясни Цветанов.

 

Според Цветан Цветанов правителството  на ГЕРБ и Бойко Борисов е успяло да стабилизира държавата. „Всеки от нас, отивайки да гласува, не бива да забравя какво се случи преди само две години при управлението на Пламен Орешарски. Заварихме 5,5 % дефицит, фалирала банка, задължения по „Белене и „Марици“-те. На 26-ти март е важно да гласуваме за партия, която може да носи отговорност. Постигнахме видими резултати във всяко населено място, сега предлагаме реални решения за развитието на редица секторни политики. Приключихме 2016 г. с 3,5 % ръст, 8 милиона туристи, силно земеделие, повече работни места“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му, ако икономическият растеж продължи, ще има условия за увеличение на минималната работна заплата до 650 лева, а на средната работна заплата – до 1500 лева. „Това може да стане само при управление на ГЕРБ. Образованието е основен приоритет в следващ управленски мандат. Ще въведем електронна здравна карта. Парите за здраве трябва да се харчат по европейски. Ще се борим с демографската криза като стимулираме тридетния модел. Ще направим така, че държавата да подкрепя инвитро процедурите финансово. Има заложени над 5 милиарда за селските райони. Това са пари за поминък“, обобщи акцентите от предизборната програма на ГЕРБ Цветанов.

 

По думите на председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цвета Караянчева е най-работещият депутат от Кърджалийско в парламента. „Цвета не е забравила нито една община или населено място. Знам коя партия доминира в Родопите, но ние няма да се държим агресивно и да внушаваме омраза, а ще привличаме хората с политики, с обединителни каузи и правилна фискална политика. Популизмът е вреден. Изправяме се пред вас с достойни кандидати и реално изпълнима програма. Най-важното в политиката е да не насаждаме противопоставяне. Заедно сме по-силни“, заключи Цветан Цветанов.

 

< Назад