12.10.2019

Д-р Даниела Дариткова в Батак: Общината има нужда от промяна и само ГЕРБ може да я донесе

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова присъства на представянето на кандидата за кмет на Батак от ГЕРБ инж. Васил Коларов и на кандидатите за общински съветници.

„Инж. Васил Коларов е достоен кандидат, който ще донесе промяната в Община Батак. Вие чухте от неговата програма, че той застава с ясни ангажименти пред вас и вие можете да му потърсите отговорност за тях. Това отличава политическа партия ГЕРБ от останалите. Ние не даваме празни обещания, не сме популисти, затова повече от 10 години имаме доверието ви. Батак има нужда от промяна и само може да я донесе“ каза Дариткова пред избирателите в голямата зала на местното читалище.

Честност, компетентност и доверие са основните принципи, заложени в програмата за управление на Батак от инж. Коларов. Той остро разкритикува досегашното управление на Батак заради лошото състояние  на инфраструктурата и застоят в общината. Коларов и кандидатите за общински съветници ще работят за подобряване на условията за туризъм, електронна община, инвестиции в инфраструктурата, програми за насърчаване на културата и спорта в общината.

< Назад