17.10.2019

Д-р Костадин Коев: Използвах всички възможности за привличане на инвестиции в община Велинград, благодаря за подкрепата на правителството

Кандидатът за кмет на община Велинград от ГЕРБ д-р Костадин Коев, заедно с народните представители от ПП ГЕРБ Десислава Атанасова, Ивелина Василева, Десислава Тодорова, Даниела Малешкова и Димитър Гечев се срещнаха с жители на с. Драгиново и Велинград. Те дадоха съвместна пресконференция, на която д-р Коев сподели задоволството си, че за тези четири години е използвал всяка една възможност да привлече инвестиции за развитието на община Велинград.

"Искам да подчертая и да благодаря за изключителната подкрепа от страна на правителството. Няма да изброявам всички спечелени и реализирани проекти. Радвам се, че община Велинград получи отлична оценка за използването на ресурсите по европейските програми за подобряване на градската среда. Заедно ще продължим и ще надграждаме тези успехи“, подчерта досегашният кмет Коев. Той сподели с присъстващите и своите цели за предстоящите 4 години. „На първо място -  недопускане на добива на волфрам на територията на общината. Ще работя за конкретни мерки и инвестиции за опазване чистотата на въздуха, проекти за рекултивация на сметището, изграждане на претоварна станция. Най-важният приоритет обаче за мен остава разрешаването на проблема с водата. Благодаря  за търпението на хората от кв. „Каменица“"- сподели д-р Коев.

 

< Назад