29.03.2023

Д-р Красимир Събев в Баните: Това, че сте повече, ми дава вяра, че сме на прав път

Това, че сте повече от предишния път, ме кара да мисля, че много повече хора узряха за правилния избор. Това ми дава вяра и надежда, че сме на прав път, заяви пред жители на Баните д-р Красимир Събев – водач в листата на ГЕРБ-СДС.

„За пети път в последните две години сме на избори. Според мен вече всеки нормален, трезво мислещ човек е преценил кой върши работа в България и кой е способен да управлява. Всеки се е убедил, че когато няма стабилно правителство, нещата вървят от зле към по-зле. Цените вървят нагоре, покупателната способност на хората пада“, анализира д-р Събев.

Той каза, че по времето на ГЕРБ се постигаха успехи и инвестиции в Родопите, защото правителството и хората на ГЕРБ по места са загрижени. А механизмът на комуникация, когато е по права линия – кмет на ГЕРБ, областен управител от ГЕРБ, народен представител и правителство от ГЕРБ, е много по-ефикасен, допълни д-р Събев. Той прикани всички към масово гласуване на 2-ри април с № 2.

Недялко Славов – бивш областен управител и втори в листата, благодари на местните жители за поредицата от избори, в които ГЕРБ-СДС получава солидна подкрепа.

„Разчитаме това като сигнал, че сме свършили и помогнали доста неща да се случат в Баните. Приемаме го също като отговорност и задължение при управление на ГЕРБ да подпомагаме всяко населено място в общината. Ние бяхме силни, осигурихме сериозни инвестиции в Родопите, защото бяхме част от стабилно управление. Този модел беше резултатен и осигуряваше инвестиции в най-отдалечените региони като населените места от Родопите“, посочи Славов.

Той сравни ситуацията с последните две години, когато абсолютно всички инвестиции бяха спрени.

„Видяхме много сбъркани управленски решения. Изпусната беше инфлацията и цените на основните продукти отидоха толкова високо, че средностатистическият българин стана неспособен да ги плаща. Много грешни решения се допуснаха спрямо регионалната инфраструктура. За управлението на държавата е нужен опит. България в момента е в такова състояние, че ѝ трябват опитни политици“, обобщи Недялко Славов.

По думите му тези избори ще са своеобразен тест за предстоящия местен вот. „И аз се надявам това да мотивира хората да подкрепят кандидатите на ГЕРБ-СДС, а косвено и нашите кметове, тъй като добрите резултати в годините дойдоха, защото бяхме един отбор“, посочи Недялко Славов.

Иван Стоев направи паралел между младежите, които ни управляваха доскоро, и младежите на ГЕРБ.

“Като всички младежи, и те са красиви, но е спорен въпросът доколко са умни при всички поразии, които направиха. По-скоро бих заключил, че нивата на управленски капацитет не са особено завишени. Аз така и не разбрах как хора, които не познават една система, ще я променят. Според мен не е възможно. Това, което виждаме като промяна, не е очаквана, нито е желана. Тя не доведе до прогрес, а до явен регрес“, посочи Стоев. Неговият призив е: „Излезте и гласувайте с № 2, за да се върнем към нормалност и стабилност в държавата!“.

< Назад