07.05.2024

ДЕНИЦА САЧЕВА: В ЛИСТАТА НА ГЕРБ-СДС ЗА ДОБРИЧ ИМА ХОРА С ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ОБЛАСТТА

„В листата на ГЕРБ-СДС в Добрич има хора, които познават много добре проблемите на града и имат визия за бъдещето на областта ни. Ще водим интензивна кампания в близост до жителите на населените места. Целта ни ще е както да чуем проблемите им, така и да им обясним възможните решения“. Това заяви областният координатор на ГЕРБ Деница Сачева след регистрацията в РИК на кандидатите за народни представители в следващото Народно събрание (НС).

Тя ще бъде и водач на отбора на коалицията в Добрич. Втори в листата е икономистът Йордан Йорданов, който защитава каузата за реновиране на спортните комплекси и превръщането им в спортни средища както в областта, така и в страната. Трети е представителят на СДС Димитър Димитров, а четвърта – хореографът Гергана Димитрова. Петият - Живко Желев, е финансист и в листата ще представлява гражданската квота на ГЕРБ. Иво Пенчев и Венета Димитрова бяха част от отбора на коалицията и при предходните парламентарни избори, в които партията получи най-голямо доверие в областта. Сред новите лица са адвокатът Илиян Станоев и учителите Павел Градинаров и Мирослава Василева-Малева.

Според водача Деница Сачева е изключително важно да има висока избирателна активност и хората да дадат гласа си за политици и партии с ясна визия за целите пред България. „Докато няма категоричен победител, ще се лутаме в лабиринта на непрекъснати преговори, в които винаги някой ще е недоволен и ще дърпа чергата към себе си. На страната е нужно устойчиво правителство. Положихме много усилия да не се стига дотук, но решението на парламентарните групи беше такова“, обясни тя.

Областният координатор посочи образованието и инфраструктурата като основни приоритети на ГЕРБ-СДС за региона. „В последното НС бяха гласувани над 108 млн. лв. за проекти в различните населени места. Заедно с кметовете работихме да ги разпишат бързо и реализацията им да започне веднага“, допълни Сачева.


Ето и пълната листа на ГЕРБ-СДС за предстоящите избори:

  1. Деница Сачева – Политик
  2. Йордан Йорданов – Икономист
  3. Димитър Димитров – Инженер
  4. Гергана Добрева – Хореограф
  5. Живко Желев – Финансист
  6. Иво Пенчев – Предприемач
  7. Венета Димитрова - Юрист
  8. Илиян Станоев – Адвокат
  9. Павел Градинаров – Учител
  10. Мирослава Василева-Малева – Учител

< Назад