12.03.2021

Десислава Атанасова: През този мандат правителството е инвестирало над 100 млн. лв. в Лудогорието

 ,,С вълнение заставам пред вас, защото отново кандидатствам за вашето доверие, но и със самочувствието, че сме изпълнили всички ангажименти, през мандата на 44 Народно събрание. Резултатите са дело на екип от хора, които през годините са доказвали с много работа, че поставените задачи и ангажименти могат да се изпълняват на 100%“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ – СДС в Разград Десислава Атанасова на среща с избиратели в село Дряновец.
„Със съдействието на г-жа Десислава Атанасова беше осигурена от Министерски съвет сумата от 80 000 лв. за село Дряновец. Финансите бяха отпуснати за рехабилитация на някой от улиците в селото, а по проекти вече ще се изграждат и спортни съоръжения, и площадка с фитнес уреди", заяви кметът Атанас Атанасов.
Пред жителите на Дряновец екипът на ГЕРБ заяви, че основен приоритет за изпълнение ще е подобряването на пътната инфраструктура, която на места е силно компрометирана.
Пред жителите на село Дряновец, г-жа Атанасова коментира, че през този мандат правителството  е инвестирало над 100 млн. лв. в Лудогорието, като още в самото начало на мандата през 2017 г. е стартирал стратегически важен проект с цялостното обновяване на пътя Търговище - Разград. Десислава Атанасова увери , че ще бъде извършен ремонт на републиканската отсечка Кубрат – Разград изцяло. Пред присъстващите водачът на листата припомни, че в областите Русе и Разград също се извършва мащабен проект по обновяването на близо 50-километровата отсечка Русе - Кубрат. „Планираме в областната болница в Разград да бъде извършен ремонт на отделенията и обновена апаратурата. ГЕРБ ще съдейства в болницата да бъде изграден и хоспис, тъй като най-възрастните хора имат остра нужда от подобно здравно-социално заведение", увери Десислава Атанасова. Ще насочим инвестиции към мерки свързани с опазване на околната среда, включително обновяване  на пречиствателната станция край Разград, която създава проблеми също и на жителите на Дряновец. Ще  продължат инвестициите в училища, библиотеки, ясли и детски градини и читалища. Ще продължи грижата за християнските и мюсюлманските молитвени храмове. Със съдействието на правителството ще започнат ремонти и на църквите в Разград, Кубрат, Завет и Лозница, както и на джамиите в Завет и Иван Шишманово.

< Назад