03.09.2022

Димитър Иванов: Листата на коалиция ГЕРБ-СДС печели доверието на хората!

Коалицията откри официално предизборната си кампания в област Ямбол с молебен за здраве и успех

 

По традиция, с молебен за здраве и благоденствие, в храм "Св. Георги Победоносец", сред приятели, симпатизанти, привърженици и членове на ПП ГЕРБ и СДС, от петте общини на област Ямбол, коалиция ГЕРБ-СДС даде официално старт на предизборната кампания.

Благослoв за здраве, вяра, надежда и успех на добрите помисли и начинания отправи отец Стоян. Той отправи и послание към кандидатите за народни представители - Димитър Иванов, Снежана Делчева, Николай Костадинов, Мартин Петков, Иван Митев, Диляна Ставрева, Мирослав Козарев и Станчо Стоименов да бъдат отговорни и честни към хората. „Работете за България и за българския народ и не забравяйте българската църква“ са думите на отец Стоян.

Коалиция ГЕРБ-СДС тръгва в изборите с убеденост, че е време  за поемане на отговорност и за вземане на важните за страната решения, с мотото – По-силни от хаоса.

„Ситуацията в страната днес, в сравнение с преди една година, е отчайващо влошена. Имаме икономическа, финансова, морална, политическа криза. Намираме се в много тежка ситуация. Време е този неуспешен експеримент наречен „управление на промяната+БСП“ да приключи, този стартъп да бъде закрит окончателно. Българските граждани няма да плащат повече за това безумие и наглост. Хората искат реални решения. Ние от ГЕРБ-СДС предлагаме такива реални, изпълними решения за преодоляване на повсеместната криза, за възстановяване стабилността на държавата, за сигурността на хората. Не се страхуваме да поемем отговорност! Защото ние сме по-силни от хаоса“, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за ямболски регион Димитър Иванов.

Да върнем нормалността, сигурността и стабилността на държавата, призовават от ГЕРБ-СДС! Решението е номер 24 в бюлетината!

< Назад