23.09.2022

Георги Мараджиев в Лъки: Само ГЕРБ може да постигне поносими цени на стоките, електричеството и газа

Усмихнати и приветливи хора посрещнаха в центъра на Лъки областния координатор Георги Мараджиев, водача на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Десислава Трифонова и кандидата за народен представител Йордан Куцев. Оказа се обаче, че жителите на малката община са обезсърчени от кризите в страната и притеснени за оцеляването си през зимата. Усещат го по джоба си, по сметките в магазина, по цената на дървата, която в много случи е твърде висока, въпреки че гората е на един хвърлей. Много от тях едва свързват вече двата края. Хората споделиха, че са изгубили доверие във властта и не виждат надежда от никъде. „Всичко това е резултат от управлението на „Промяната“, която дойде с много надежда за утрешния ден и си тръгна като остави хаос и разруха“, коментира Мараджиев.
„Има надежда и тя е в стабилно правителство и парламент. Съставени от хора, компетентни и знаещи, с опит и експертиза“, допълни Трифонова. Тя подчерта, че ако отново управлява ГЕРБ спешно ще стартират всички проекти и схеми за финансиране от Националния план за възстановяване и устойчивост, за да се компенсира едногодишното закъснение и опасността от загуба на средства.
Мараджиев допълни, че „това, което искаме всички ние, само ГЕРБ може да го постигне! И знае решението - в борбата с инфлацията могат да помогнат само реалните инвестиции. А инвестиции има само при управление на ГЕРБ“, бе категоричен той. В края на срещата представителите на ГЕРБ призоваха: „На втори октомври с номер 24, защото ние сме по-силни от хаоса!“

< Назад