14.04.2020

ГЕРБ-Белово направи дарение на МБАЛ-Пазарджик

Общинската организация на ГЕРБ-Белово направи дарение в размер на 2 000лв. за МБАЛ-Пазарджик. Средствата са за закупуване на  лични предпазни средства за медиците. Дарението беше връчено на изпълнителния директор на болницата д-р Красимир Темнилов от общинския ръководител на организацията  и заместник кмет на община Белово Васил Савов и секретаря на партийната структура и председател на местния Общински съвет Стефан Якимов. Те обясниха, че събраните средства са от общинските съветници от ГЕРБ  в Белово и кметовете на кметства от партията.

Дарителите заявиха, че изказват своята благодарност  към медиците на първа линия за усилията им жителите на Пазарджишка област да са спокойни. Те призоваха всички граждани да  спазват указанията на Националния оперативен щаб, за да може по-бързо  да преодолеем кризата и болните от коронавирус  да  останат по-малко.

Изпълнителният директор на болницата д-р Красимир Темнилов благодари за подкрепата и загрижеността към медиците и връчи на дарителите благодарствено писмо, с което изказва своята голяма благодарност за полученото дарение от Общинската организация на ГЕРБ-Белово. „Точно в такъв момент на криза вие показвате своята човечност. Всички сме изправени пред огромно изпитание, което може да преодолеем с общи усилия. Благодарим ви, че подкрепихте дарителската кампания „Заедно в битката с COVID-19”. Пожелаваме ви да бъдете здрави и силни!“, гласи благодарственото писмо до дарителите.

 

< Назад