30.04.2018

ГЕРБ-Лозница откри своята предизборна кампания

Пред препълнената зала в Лозница ГЕРБ откри предизборната си кампания за предстоящите частични местни избори. На събитието бе представен кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Лозница - Ниязи Ниязиев.

Да представят и подкрепят Ниязиев в Лозница бяха народният представител от ГЕРБ-Разград Десислава Атанасова, кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ д-р Валентин Василев, общинският ръководител на ГЕРБ и заместник-областен управител Нурие Црънгалова, областният управител Гюнай Хюсмен, както и общински съветници, представители на институции и много жители на общината.

Ниязиев е познат на жителите като добър, диалогичен човек и изключителен професионалист като директор на ПГВМЗ” Александър Стамболийски” в общинския център. Той вече е извървял цялата стълбичка на професионалното си развитие, а освен това е и общински съветник. Получил е пълна подкрепа от всички членове на партийното събрание за кандидатурата си.

Кампанията ще протече под мотото "Време е за промяна". Нурие Црънгалова обясни слогана с идеята Ниязиев да промени начина на управление на общината, чиито жители вече 28 години очакват тази промяна. Самият Ниязиев обяви, че ще търси широка подкрепа и от други политически сили и ще бъде кмет на всеки, без значение от неговата политическа или етническа принадлежност. Той призова съгражданите си да го подкрепят с номер 1 в бюлетината, за да могат заедно да реализират идеите за едно по-добро бъдеще на Лозница.

До предсрочни местни избори се стигна след като досегашният кмет - Айхан Хашимов от ДПС, получи условна присъда по дело за неправомерно изразходвани средства от общинския бюджет.

< Назад