16.02.2019

ГЕРБ-Съединение проведе номинационно събрание за издигане на кандидати за евродепутати

Общинската организация на ГЕРБ-Съединение проведе номинационно събрание за издигане на кандидати за членове на Европейския парламент.На него присъства  народният представител и председател на Комисията по отбрана ген.Константин Попов, областният ръководител на ЖЕГРБ-Евелина Апостолова, кметът на Съединение Атанас Балкански. Събранието беше водено от общинският ръководител Петя Червенакова.

"Евроизборите, които предстоят, ще са лакмусът за разположението на политическите сили у нас и настроенията на хората. Властта ще остане стабилна, ако ние от  ГЕРБ стигнем до гражданите с ясни и точни послания. Хората трява да разберат, че Европа, евроибзорите и евродепутатите са важни за всички нас. Промените се случват и във вашата община. Имате чудесна гимназия, правят се спортни площадки, спортни салони, асфалтират се пътища. Всичко, което се случва в общините, в България, става с пари от Европейския съюз. Това каза ген. Попов по време на събранието. Той допълни, че е необходима пълна мобилизация на структурите, не защото за ГЕРБ спечелването на изборите е самоцел, а защото опозицията няма потенциал да осигури сигурност и стабилност в страната. Правителството на Бойко Борисов изпълнява поетите ангажименти и промените ще продължат само при убедителна победа на ГЕРБ, категоричен бе генерал Попов.

"Имаме всички предпоставки да бъдем първа политическа сила на тези избори, каза и Евелина Апостолова. Просто активно трябва да се противопоставяме на фалшивите новини, които са ежедневие и в близък контакт да обясняваме на хората истината. Парите от Европа преобразиха нашите общини, няма населено място без реализирани проекти , но за да продължи промяната, ГЕРБ трябва да спечели тези избори, подчерта Апостолова. След тези думи общинската организация пристъпи към номинации за кандитати за депутати в Европейския паламент.

< Назад