03.09.2022

ГЕРБ – СДС София област откри предизборната си кампания в Костенец

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за Софийска област и областен координатор на партия ГЕРБ Младен Маринов, заедно с кандидати за народни представители от София област, откриха предизборната си кампания с концерт за хората в Костенец.
„В нашия отбор има представители на почти всяка една община в областта, защото ни трябват кандидати, които познават конкретните проблеми жителите“, заяви пред жителите на Костенец Младен Маринов .
„Продължаваме промяната и коалиционните им партньори от БСП излъгаха, че ще направят държавни складове за дърва на поносими за хората цени, вместо това създадоха условия за спекула и облагодетелстване на големите играчи на пазара. Резултатът е 150 – 200 лв. за кубик дърва. Маринов допълни, че партията на „Посредниците” е донесла непосилно високи цени на природния газ.

"На практика ликвидираха и газовия хъб „Балкан”, които ни даваше самочуствието на енергиен лидер в Югозападна Европа, добави още Младен Маринов.
Той подчерта, че на 2 октомври с номер 24 трябва да бъдат върнати сигурността и предвидимостта в живота, а бъдещето на децата да е в България.
Кметът на Костенец Йордан Ангелов поздрави жителите и гостите на общината. Той сподели с тях, че правителството на „Промяната” не е донесло нищо добро както за община Костенец така и за цяла България. Той подчерта, че както в Костенец така и в останалите общини от Софийска област е спряно финансирането, спрени са проекти, а качеството на живот се влошава. Даде пример с главния път Ихтиман – Костенец, който изглежда като след бомбандировка.

< Назад