19.07.2017

Граждани от Плевен поставиха важни въпроси пред народния представител Пламен Тачев

Много граждани дойдоха, за да се срещнат с депутата от ГЕРБ Пламен Тачев в приемния му ден в Плевен. Те поставиха пред него не само лични проблеми, но и такива, които са от национално значение. Да се насочат средства за провеждане на Национална програма за профилактика на младите хора, която ще гарантира здравето и подготовката им за бъдещи родители, предложи плевенски лекар. Той заяви, че държавната политика  за финансиране на ин витро процедурите е добра идея.

Да се изравни или повиши изкупната цена на електроенергията от енерговъзобновяеми източници. Това поискаха работещи в бранша. Те споделиха, че на този етап има големи разлики за отделните производители.

Млади спортисти благодариха на народния представител Пламен Тачев за оказаната помощ, която е била решаваща, за да могат да се явят на състезание. Момчетата от Спортен клуб „Скорпион“ го зарадваха с успехите, които са постигнали на Републиканското първенство по кик-бокс. Димитър Пенчев и Преслав Найденов са спечелили златни медали и правото да участват на световното първенство в Бразилия през септември. Станислав Цанов се е класирал на второ място, а Алекс Петров, Веселин Минков, Николай Цоков и Михаил Енев на трето. Сега те отново потърсиха съдействието му  за осигуряване на финансови средства, необходими за екипировка и пътуване за предстоящи състезания.

< Назад