10.01.2011

Инициатива на ПП ГЕРБ Димово събра симпатизанти, граждани и гости

На 09.01.2011г. симпатизанти на ПП ГЕРБ, граждани и гости на гр. Димово, се събраха в храм „Св. Св. Константин и Елена”, където по инициатива на общинския съветник от ПП ГЕРБ- Димово, г-жа Иванела Андреева и г-н Цветан Александров - Общински ръководител на ПП ГЕРБ Димово, бе отслужен Новогодишен молебен, за здрава и благословенна Нова година.

Г-жа Иванела Андреева и г-н Цветан Александров са радетели за опазване на изконните християнски ценности и за духовното развитие и израстване на гр. Димово. Това мероприятие бе част от работата им в тази посока.

С благословията на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан, Велички епископ Сионий отслужи молебен за здраве, мир и благодат, и представи на гражданите новия свещенослужител на Димовска енория- Негово Високопреподобие архимандрит Евтимий. Бе избрано и църковно настоятелство.

Събитието се превърна в истински духовен празник на гр. Димово. „В светостта и чистотата на храма, дано всеки преоткрие, та макар и по свой начин вярата, надеждата и любовта”, бе пожеланието на общинския съветник от ПП ГЕРБ Димово, г-жа Иванела Андреева.

 

< Назад