16.02.2019

Ирена Соколова в Шумен: Предстоящите европейски избори ще бъдат решаващи за бъдещето на България и Европа

Предстоящите европейски избори ще бъдат решаващи, защото настоящите заявки на партиите предпоставят моделиране на съвсем нови политически съотношения в европарламента. Не трябва да се допуска на националистически партии да диктуват политиките, защото това ще бъде пагубно за демократичния дневен ред, в който живеем подредено и толерантно. Евровотът е определящ и за България, предвид адаптивността на опонентите ни, които очакват чрез постигнатите от нас резултати да предвидят поведението си и дори кандидатите си за предстоящите местни избори. ГЕРБ от години е ориентир и основен мотиватор за политическите прояви на останалите политически играчи. Това заяви председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова в Шумен. Тя бе гост на отчетно-изборното събрание на ЖГЕРБ – Шумен, където над сто дами номинираха своето ново областно ръководство. Отчет за дейността на женската структура изнесе досегашният областен клубен председател Галина Петкова.

На събитието присъстваха и областният координатор на ГЕРБ – Шумен Любомир Христов, общинският председател на партията проф. Стефан Желев и народните представители от ПГ на ГЕРБ д-р Румен Генов и Димитър Александров.

Любомир Христов благодари на всички дами за тяхната всеотдайна работа, допълвайки че имено жените са гръбнакът на партията. Областният координатор на партията благодари на Ирена Соколова, че винаги откликва на поканите на местната структура и безрезервно подкрепя ЖГЕРБ – Шумен.

В края на събранието Ирена Соколова отново призова дамите да продължават своята работа и да бъдат медиатори между младите, възрастните и бизнеса, защото именно те са тези които могат да предадат добрите практики.

 

< Назад