11.04.2023

Жени ГЕРБ и Младежи ГЕРБ - Пазарджик с дарителска иниациатива в навечерието на великденските празници

По случай настъпващите великденски празници, двете организации - на Жени ГЕРБ и Младежи ГЕРБ - Пазарджик, посетиха и зарадваха възрастни хора от два от домовете на територията на област Пазарджик. В дома за пълнолетни лица с физически увреждания “Света Петка” в село Щърково (община Лесичово), представителите на ГЕРБ, поговориха с потребителите и в знак на уважение направиха предвеликденско дарение. Гостите бяха посрещнати от любезните домакини в лицето на кмета на община Лесичово - инж. Серьожа Лазаров, зам.-кметът Веселина Милкова, както и директорката на дома - Цветанка Василева. Представителите от ГЕРБ-Пазарджик, водени от областния координатор на ЖГЕРБ-Пазарджик Лозана Василева и областния координатор на МГЕРБ-Пазарджик Борис Владов, останаха впечатлени от добрите условия в дома. Гостите, сред които бе и областният секретар на ГЕРБ-Пазарджик Гинче Караминова, казаха пред домакините, че се радват, когато виждат как възрастните хора получават грижи и уважението, които заслужават.
В дома за стари хора в село Главиница (община Пазарджик), представителите на местната структура на ГЕРБ-Пазарджик, получиха отново топло посрещане, както от персонала, така и от потребителите на дома. Пред възрастните хора, Лозана Василева сподели, че грижата към тях от страна на партия ГЕРБ е била винаги последователна през годините. Василева увери всички, че подобни инициативи ще продължават да се случват и занапред, както и че в лицето на партия ГЕРБ, всички те срещат разбиране и подкрепа.
Директорът Дима Пеева благодари на посетителите за уважението и ги увери, че са винаги добре дошли и занапред.
В благотворителната дарителска инициатива, освен Лозана Василева, Борис Владов и Гинче Караминова, се включиха още: Гергана Сеферинкина, Зорница Арабова и Жоржета Порязова.

< Назад