08.10.2016

Жителите на Угърчин пред депутата от ГЕРБ Иван Миховски: В лицето на Цецка Цачева досега имахме председател на НС, вече ще имаме президент

Досега имахме председател на Народното събрание, вече ще си имаме президент. С тези думи посрещнаха в Угърчин народния представител от ГЕРБ Иван Миховски. Местни жители изразиха задоволството си от номинацията на Цецка Цачева за кандидат-президент от ПП ГЕРБ.

“Ще направим всичко, каквото трябва за победата й, защото знаем, че от нея по-добра кандидатура няма, пък и я познаваме, казваха хората”, който знаят, че кандидатът на ГЕРБ е от близкото село Драгана, където и в момента живеят близките й.

Народният представител от ГЕРБ Иван Миховски бе в града за среща с църковното настоятелство на църквата „Света Параскева“ в Угърчин. Светата обител се стяга за храмовия си празник, който ще се проведе на 14-ти октомври. За пръв път от 27 години насам тук вече има щатен свещеник, който се грижи за църквата заедно с общинското ръководство и миряните.

На срещата, на която присъства и зам.-кметът Мария Динова, настоятелите поставиха въпроса за малък ремонт. Миховски се ангажира да съдейства и чрез колеги в парламента за осигуряването на средства за най-неотложните дейности.

 

 

< Назад