20.09.2014

Кандидат-депутатът от ГЕРБ-София област Галя Георгиева: Днес повече от всякога се нуждаем от стабилно управление

Днес повече от всякога се нуждаем от стабилно управление, защото стабилността означава сигурност днес и в утрешния ден. Това заяви втората в листата на ГЕРБ София област Галя Георгиева пред жителите на Костинброд. На събитието присъстваха кандидатите за народни представители Росица Иванова, Донка Бикова, Валентин Милушев, Павел Павлов, д-р Атанас Тенев, д-р Иван Стойнов, Лидия Николова, Николай Стоилов, Ваньо Тодоров,  Ирена Коцева и Антоанета Соколова.

Галя Георгиева подчерта, че ПП ГЕРБ е единствената  партия, която има реалистична програма, в която няма гръмки обещания. „Властта не е самоцел за нас. Гледаме на нея като на възможност да осъществим политическите и управленски идеи, от което страната ни се нуждае“, добави тя.  Георгиева акцентира че подобряването живота  и повишаването на доходите могат да имат резултат само след много усилия от всички – политици и граждани. “Време за работа, много работа“ акцентира тя. Кандидатът за народен представител отчете, че работата на един кмет е грижата за хората. „За да може един кмет да си върши работата е необходима подкрепа на държавата. БСП ДПС и Атака Работиха против кметовете от ГЕРБ, от което страдаха хората“, заяви  Галя Георгиева. Тя подчерта, че единствено по управлението на Борисов кметовете не са делени.

„Аз бях свидетел на цялото задкулисие  в 42-то НС, причинено от Тройната коалиция“ , това заяви третата в листата Ирена Коцева. Тя допълни, че за да се върне стабилността в България са необходими спешни реформи във всеки един сектор.

Кандидатът за народен представител от Костинброд  Атанас Тенев подчерта, че последната една година е била пагубна за България. „По време на управлението на тройната коалиция бяха нарушени всички демократични права на гражданите“, добави той. Тенев подчерта, че ГЕРБ е единствената партия, която може да върне доверието в България.  Павел Павлов призова жителите на Костинброд да гласуват с номер 9 в бюлетината, за да може страната ни да се върне към европейския път на развитие.

 

< Назад