03.07.2021

Кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС призоваха за масово гласуване на среща с жители на Асеновград

Кандидатите за народни представители Младен Шишков, Димитър Янев и Николай Стаматов уважиха традиционното събиране на язовира „40-те извора“, организирано от ГЕРБ-Асеновград и се срещнаха и разговаряха с членове и симпатизанти на политическа партия ГЕРБ. Домакин на срещата беше общинският ръководител и кмет д-р Христо Грудев, който представи кандидатите и призова хората да не се страхуват от машинния вот, а да гласуват с разум на 11 юли. "Няма нищо трудно в машинното гласуване. Излезте и смело изразете гражданската си позиция. Не оставяйте други да решават вместо Вас бъдещето на Асеновград и България, каза пред присъстващите Грудев. Думите му подкрепи и Младен Шишков, който подчерта, че машинният вот не е страшен, но най-вероятно ще създаде проблем на възрастните хора. „Виждам огромното желание у хората да се научат, виждам че го разбират лесно, коментира Шишков и призова младите да се мобилизират и да помогнат на по-възрастните с гласуването.“ Считам, че сега е моментът всички млади да се активират и да покажат на своите родители, баби и дядовци как се гласува, използвайки приложенията, които са качени от ЦИК, защото когато човек го е направил веднъж, набира куража да го направи повторно“, каза още Младен Шишков.
От своя страна петият в листата, представителят на община Асеновград Димитър Янев използва случая също да призове хората да гласуват и даде примери как се промени общината благодарение на правителството на Бойко Борисов. Той припомни, че за града бяха отпуснати пари за спортни зали и съоръжения. Пътят Асеновград – Пловдив се превърна в истинско бижу с европейски вид. А сега тече и ремонт на участъка в посока Кърджали. Кандидатът за народен представител не пропусна да отбележи и отпуснатото държавно финансиране за укрепване на свлачището и цялостното възстановяване на пътя към Асеновата крепост, за предстоящия ремонт на НЧ „Родолюбие“ в Асеновград, чакан дълги години, както и за сумата в размер на 3 000 000 лева, с която ще се построи чисто нова детска градина.
Представителят на община „Марица „ Николай Стаматов пък посочи, че отборът на ГЕРБ-СДС за предстоящия вот е съставен от млади, мотивирани и отговорни хора и всички те искат да живеят в развиваща се държава. Затова, като един екип, ще направят всичко възможно да бъде въведен ред в хаоса, който възникна скоро след назначаването на служебно правителство от президента Румен Радев. Стаматов подчерта, че за да се случи това обаче е нужно активно и разумно гласуване с номер 5 на 11 юли.

< Назад