22.10.2019

Кандидат-кметът на Каблешково Христо Парашкевов: Целта ми е една – красив град, който да задържа младите хора

Кандидатът за кмет на гр. Каблешково от ГЕРБ Христо Парашкевов представи пред съгражданите си своите виждания за развитието на града през следващите четири години. „Един от приоритетите, на които ще държа най-много е чистотата. Наред с реализирането на спечелените проекти за асфалтиране на още три улици и ремонт на големия парк, предвиждам да има повече зелени площи, борса за селскостопанските производители, основен ремонт на спортната площадка и пенсионерския клуб, както и редовни срещи за обсъждане и споделяне на мнение. Моята цел е само една – по-красиво и уредено малко градче, което да задържи младите хора и да привлечем още такива. Разчитам на вашата подкрепа“, заяви Христо Парашкевов. Той припомни и за всички обекти и извършени дейности в града, между които и асфалтирането на 12 от общо 42-те улици, заварени преди осем години в състояние за основен ремонт.

Народният представител Ивелина Василева подкрепи кандидатите на ГЕРБ за кмет на община Поморие Иван Алексиев, за кметове на населени места и за общински съветници с думите: „Това е един отбор, който през годините доказа, че работи сърцато, воден единствено от интересите на хората и от идеята за това Поморие да се превърне в една от най-модерните и привлекателни общини. Наистина Поморие се превърна в едно от най-прекрасните места по Българското Черноморие, с което всички ние се гордеем. Знаем, че има какво още да желаем, но също така знаем и стъпките, с които да го постигнем. Имаме ясна програма и приоритети, които сме готови да защитаваме и да работим заедно. Местната власт винаги може да разчита на нас – народните представители от ГЕРБ-Бургас“, сподели Василева.

Една от основно дискутираните теми на срещата бе темата за водопреносната мрежа и канализацията на града. Кандидат-кметът на Поморие Иван Алексиев и Ивелина Василева подробно представиха възможностите и предприетите дотук действия за решаване на проблема.

В края на разговора жители от Каблешково благодариха на организацията на ГЕРБ за срещата и за обстойното познаване на проблемите на града, което за тях е и уважение и уверение, че се работи за решаването им.

 

< Назад