16.10.2019

Кандидатът за кмет на Царево Георги Лапчев проведе срещи с жители на селата Велика, Фазаново, Българи и Кондолово

Идеите си за развитието на община Царево през следващите 4 години представи пред жителите на селата Велика и Фазаново кандидатът за трети кметски мандат от ГЕРБ инж. Георги Лапчев . Заедно с него в срещите участваха кандидатът за кмет на Лозенец Женя Гандиева и кандидатите за общински съветнии Даниел Николов, Таня Янчева, Калин Стоянов и Ангел Цигуларов. След два успешни мандата общинският център изглежда е обновен, ремонтирани са значителна част от пътните отсечки, за да се осигури нормална връзка между съставните селища и Царево.

„Грижата за хората остава основен наш приоритет“, подчерта Георги Лапчев като уточни, че при следващия мандат заедно с екипа е изработил система от мерки за подобряване на живота на възрастните хора в по-малките населени места. Кандидатът за кмет от ГЕРБ обсъди с местните хора капацитета на Велика и Фазаново за развитие на селски туризъм в комбинация с летуване на море заради близостта си до крайбрежието на общината. Реализирането на регионални политики за подпомагане на малкия и среден бизнес в сферата на туризма е друг основен приоритет от програмата на инж. Лапчев.

Пълни зали и активни хора с позиция накъде трябва да върви община Царево посрещнаха в с. Българи и с. Кондолово кандидата за трети кметски мандат Георги Лапчев и кандидатите за общински съветници Даниел Николов, Таня Янчева, Калин Стоянов и Женя Гандиева, която освен в листата, е и единствен кандидат за кмет на Лозенец. „Удовлетворен съм от разбирането, което срещнах при представянето на нашите визионерски концепции за бъдещето на общината“, коментира след срещите Лапчев, Добрата свързаност между общинския център и съставните селища е траен приоритет за кандидат-кмета и неговия екип. Българи и Кондолово са сред селата, до които се пътува по-комфортно и по-сигурно след ремонтни дейности през изминалия мандат.

Друг приоритет, който ще е водещ и през следващите 4 години, е грижата за хората - от децата до най-възрастните. Георги Лапчев обясни пред жителите на двете странджански села, че заедно с екипа си ще разработят набор от услуги, който ще подобри качеството на живот в общината. „Целта ни е да оползотворяваме всички съществуващи възможности, за да удовлетворим потребностите на хората,“ допълни инж. Лапчев.

 

< Назад