09.10.2019

Кандидатът за кмет на Камено Жельо Вардунски: Преди 4 години заедно започнахме мащабна промяна, нека я завършим

Усвояване на средства по европейски програми, ремонтирани улици и участъци от пътната мрежа, обновени общински сгради, нови детски площадки и места за отдих. Това бяха малка част от изпълнените проекти за изминалия мандат на управление на кмета на Камено от ГЕРБ Жельо Вардунски. Акцентите в последните 4 години, както и визията за бъдещето развитие на общината, бяха представени в препълнената залата на Културния дом. На събитието присъстваха и кандидатите за общински съветници и кметове на населени места.

„Заедно започнахме една мащабна промяна, която трябва да завършим, защото тя е за всички вас – жителите на община Камено. Винаги съм бил обективен, знаех с какво се захващам, знаех, че средствата, нужни за моите идеи, ще бъдат недостатъчни. Имах  ясна визия за развитието на общината, защото съм роден в Камено и живея тук. През всичките 4 години бях сред вас и ще бъда до вас, всеки един ден. Живея с вас и вашите проблеми и радости“, категоричен бе Жельо Вардунски.

Сред успехите на своя екип и с подкрепата на Общинския съвет в общината бе въведена безплатна детска градина и млечна кухня за всички деца. Ремонтирани са повечето пенсионерски клубове, здравни служби и читалища. „Осигурихме линейка, собственост вече на общината, която да обслужва всички жители при спешни случаи. Сложихме видеонаблюдение в град Камено за сигурността и спокойствието на жителите. Имаме намерение да го разширим и да сложим камери и в селата, за да намалее битовата престъпност. Голяма част от улиците и тротоарите в Камено са ремонтирани изцяло. Грижим се и за селата – чакълирали сме хиляди квадратни метри улици. Площадът в Камено до месеци ще придобие изцяло нова визия, ще имаме модерна сцена, за която мечтаехме от години“, сподели още кандидатът за кмет от ГЕРБ.

По време на официалния старт на кампанията в Камено Вардунски представи на жителите и своя екип. „Кмет, без стабилен отбор от общински съветници, които специалисти в различни области и които са качествени хора, няма да може да работи пълноценно за идеите си и да ги осъществява“, допълни той.

 

< Назад