19.09.2014

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Враца се срещнаха с жители на врачанското село Паволче

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ във Враца инж. Петя Аврамова, инж. Тотю Младенов, Малина Николова и Венко Стоев, проведоха среща с жители на Паволче. Водачът на листата на ГЕРБ за 6 МИР инж. Аврамова въведе присъстващите в приоритетите, заложени в управленската програма на партията, в сферата на транспортната инфраструктура, енергийната ефективност и политиките за преодоляване на изостаналостта на Северозападна България. „ГЕРБ е единствената партия, която предлага програма със задълбочено разработване на всички секторни политики, благодарение на широкия кръг от експерти, въвлечен в нейната разработка” – поясни Аврамова.

„ГЕРБ винаги е помагал на Паволче и ще продължи да го прави“, обърна се към жителите на врачанското село инж. Тотю Младенов. Вторият в листата и министър на труда и социалната политика в правителството на ГЕРБ инж. Тотю Младенов представи някои от целите в социалната политика на партията, сред акцентите на които е повишаването на заетостта. По думите му, това ще стане чрез привличане на инвестиции, както и чрез използване на средства от ЕС по оперативните програми. Младенов поясни, че ако хората гласуват доверие на ГЕРБ и се състави стабилно правителство, още в края на годината бизнесът, общините, личните асистенти ще могат да се възползват от средствата по ОП „Човешки ресурси” за програмния период 2014-2020 г.

В заключение, инж. Аврамова поясни, че за да се реализират всички тези реформи в името на благоденствието на хората, е нужно стабилно управление, което ГЕРБ гарантира.

< Назад