11.06.2021

Коалицията ГЕРБ-СДС откри предизборната камапания в Ямбол с призив за ред в хаоса

В началото сме на едни от най-важните за страната и демократичното ни развитие избори. Предстои ни избор между стабилно и предвидимо бъдеще или нестабилност и хаос в обществото. Това заяви при откриването на предизборната кампания на коалицията ГЕРБ-СДС водачът на листата на ГЕРБ в Ямбол Димитър Иванов. По думите му, в петте общини на област Ямбол ГЕРБ ще проведе кампания в откритост и диалог с хората. „С изборa на номер 5 в бюлетината, ГЕРБ-СДС отново ще бъде водеща политическа сила в Ямбол и областта, с най-голямо доверие сред обществото“, категоричен е водачът на листата Димитър Иванов.

По станала вече традиция, коалицията ГЕРБ-СДС в Ямбол откри с тържествен водосвет предизборната кампания за предстоящите избори. В един от най-старите храмове на Ямбол - църквата „Свети Георги“, отец Стоян отслужи водосвет за здраве и успехи в начинанията на кандидатите за народни представители.

На церемонията присъстваха кандидатите за народни представители Димитър Иванов, Станислав Говедаров, Атанас Христов, д-р Дора Йовчева, Волен Дичев, Снежана Делчева, Станчо Стоименов и Николай Костадинов, както и много членове, симпатизанти и приятели на двете партии в коалициата.

„Има много история и символика в този храм. Не случайно избрахме да стартираме предизборната кампания на нашата коалиция от църквата, която носи името на Свети Георги Победоносец. Като традиционни български партии, ние изключително много държим на християнските ценности и традиции, на вярата и добруването на всички нас като общество. Затова и нашето пожелание днес е градивно и добронамерено, в диалог с хората, да премине този предизборен месец“, каза Снежана Делчева, кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС.

С призива за РЕД В ХАОСА, за стабилност и сигурност в обществото, кандидатите на Коалиция ГЕРБ-СДС стартираха предизборната кампания в 31 МИР Ямбол.

< Назад