24.10.2019

Красимира Германова: Със силния ми екип мога да реализирам всички ангажименти от програмата за развитие на община Созопол

Категорична подкрепа за кандидата за кмет на община Созопол от ГЕРБ Красимира Германова и нейния екип заявиха жители на морската община по време на официалното закриване на предизборната кампания. На събитието, което не събра всички желаещи в залата на читалището, присъстваха и зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, народните представители от ГЕРБ Ивелина Василева, Иван Вълков и областният лидер Димитър Бойчев.

„Красимира Германова е най-добрият кандидат, способен да продължи промяната в общината. Затова подкрепете нея и екипa й, за да продължи развитието на Созопол. Това е една силна личност, която има опита и куража да ви води напред“, заяви бургаският депутат Иван Вълков по време на събитието.

От сцената на читалището зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков също призова жителите на Созопол на 27 октомври да подкрепят Германова. „Тя е достоен човек, отличен политик и визионер. Красимира Германова през годините доказа, че може да работи за Созопол. Много от проектите, които бяха реализирани и тези, които предстоят да бъдат реализирани са благодарение на нейната активност и след разговори с изпълнителната власт“, заяви Станков.

"Гордея се с моя екип. Созопол има уникалния шанс да развива своите европейски перспективи и точните хора, които ще направят най-доброто за жителите на цялата община", сподели от сцената на НЧ "Отец Паисий" кандидатът за кмет на община Созопол Красимира Германова. Тя представи кандидатите за кметове на населени места в община Созопол с думите: „Това са хората, които доказаха през годините, че работят  упорито и със сърце и живеят ежедневно с болките и радостите на своите съграждани"

С аплодисменти бяха посрещнати кандидатът за кмет на град Черноморец за четвърти мандат Добри Добрев, Ренета Стоева- кандидат за кмет на с. Атия за пети мандат, кандидатът за кмет на с. Равадиново за четвърти мандат Иван Пазвантов, Иван Иванов- кандидат за кмет на с. Крушевец за трети мандат, Иван Динев- кандидат за кмет- трети мандат на с. Росен, Георги Георгиев- кандидат за кмет на с. Равна гора за трети мандат и Стойчо Петков- кандидат за кмет на с. Зидарово за четвърти мандат.

"С кандидатите за общински съветници мога да реализирам всички ангажименти от моята програма и да превърнем община Созопол в добро и желано място както за живеене, така и за туризъм", заяви при представянето на общинските съветници от листата на ГЕРБ Красимира Германова. Тя подчерта, че като бъдеще кмет ще положи много усилия да запази постигнатото и да го надгради.

 

< Назад