29.05.2016

МГЕРБ-София и МГЕРБ-София област ще проведат регионална академия

МГЕРБ-София и МГЕРБ-София област  ще проведат Регионална академия на 28-29 май 2016 г. /събота и неделя/ във Враца. Академията ще бъде открита от административния секретар на ГЕРБ и  координатор на  ГЕРБ-София Цветомир Паунов, кмета на Враца Калин Каменов, председателя на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев и народните представители от ГЕРБ Петя Аврамова и Галя Георгиева.

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще разговаря с младежите от ГЕРБ на 29-ти май /неделя/ от 10.00 часа в изложбената зала на Регионален исторически музей, гр. Враца.

На Регионална академия на МГЕРБ-София и МГЕРБ-София област  ще бъдат обсъдени теми, свързани с местните политики в държавното управление, общините като двигател на идеи, секторните политики на партията. По време на форума ще бъдат обсъдени и предстоящи инициативи. Ще бъде разисквана темата за  младите хора, като генератор на идеи и решения.

По време на Регионалната академия на МГЕРБ-София и МГЕРБ-София област    ще бъдат проведени редица дискусии, водени от кмета на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, министъра на околната среда и водите Ивелина Василева,

Евродепутатът  от ЕНП/ГЕРБ  Андрей Новаков ще разговаря с младежите от МГЕРБ по темата "Безкрайни възможности за младите и предприемчивите“.

Регионалната академия на МГЕРБ-София и МГЕРБ-София област  започва от 11:00ч. на 28 май /събота/ в изложбената зала на Регионален исторически музей“, гр. Враца.

 

< Назад