15.04.2024

Младежката структура на ГЕРБ - Сапарева баня е в добра кондиция и ще се включи активно в предстоящия вот


Младежката структура на ГЕРБ - Сапарева баня е в отлична кондиция и ще се включи активно в предизборната кампания за избори 2 в 1 на 9 юни. Това декларираха младите хора от община Сапарева баня по време на среща с кмета и общински ръководител на ГЕРБ Калин Гелев, народния представител Радослава Чеканска, областния координатор на младежите Нели Точева и Десислава Александрова - член на младежкия НИС.
По време на събранието младежите направиха и номинации за ново ръководство в курортната община, което се очаква да бъде утвърдено централно.

Пред младите хора кметът Гелев заяви, че управлението преди всичко е отговорност и ГЕРБ досега е дала много на всички. “Ние, управлявайки Община Сапарева баня, знаем какво е да се носи отговорност. Благодарение, разбира се, на подкрепата на централно и областно ниво, общината се развива и предстои да се направят още много хубави неща”, каза кметът на Сапарева баня. Пред младежите Гелев бе категоричен, че си заслужава да се подкрепи каузата и да се работи за стабилността и просперитета на България.

Относно политическата обстановка Гелев заяви, че целта е била да се спре възходът на ГЕРБ, за да няма стабилност, предвидимост и сигурност в страната. Така едни случайни хора са излъгали общественото доверие и са обърнали държавата с хастара навън. “Картинката никак не е приятна. Всички видяха, че, откакто ГЕРБ не управлява последните 3 години, няма кой да носи отговорност и да взема държавнически решения”, посочи Гелев.

Той призова също така младите хора да подкрепят дарителската кампания и предстоя концерт на 19 април, който се организира в помощ на тежко болна жена от Сапарева баня. “Да се обединим и да помогнем. Не веднъж сме показвали, че тук има гражданска общност, да го направим и сега”, апелира градоначалникът.

Народният представител Радослава Чеканска поздрави цялата младежка структура на ГЕРБ в област Кюстендил и посочи, че младите хора работят прекрасно. “За младежката структура на Сапарева баня няма какво да кажа - вие сте изключително активни. Всички общински организации в нашата област има какво да учат от вас”, не спести похвалите си Чеканска.

Народният представител също потвърди думите на кмета и заяви, че ГЕРБ през годините е доказала, че може да носи отговорност и да управлява.
“ПП-тата разрушиха страната, счупиха всяка сфера, до която се докоснаха - икономика, образование, финанси, сигурност… Тези хора не трябва никога повече да се допускат до управлението на България”, категорична бе Радослава Чеканска. “Младежкото ядро на ГЕРБ е най-силното ядро на партията и г-н Борисов разчита изключително много на вас. Желая ви успех и занапред!”, пожела народният представител.

По време на срещата областният координатор на младите хора Нели Точева обясни, че предстои да се реализира националната кампания “Избери живота”, която има голяма мрежа от партньори и е с цел превенция. “Това е инициатива, която поставя акцент върху безопасното шофиране, превенцията от пътнотранспортни произшествия и спасяването на човешки животи”, обясни Точева.
Тя покани присъстващите да се включат и в още една традиционна за МГЕРБ инициатива - “Да пуснем корени в България”, която се прави ежегодно в местността Рупите и е една от най-стойностните на МГЕРБ. Тази годината ще се проведе на датата 28 април, когато празнуваме Цветница.

< Назад