08.12.2016

На частичните избори в неделя Стоян Едров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Генерал Киселово

Стоян Едров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Генерал Киселово, община Вълчи дол. В навечерието на частичните местни избори, които ще се проведат  на 11 декември, той се ангажира пред местните жители да работи открито и прозрачно.

„Ще търся решение на проблемите, като разчитам на отличната си комуникация с кмета на общината Тошко Янев и с председателя на Общинския съвет Георги Тронков”, коментира Едров на среща в читалище „Асен Златаров - 1937”, където представи визията си за работа и мотивите да се кандидатира за кмет на родното си място.

Едров е учител по професия с повече от 25 години педагогически стаж. В момента преподава в ОУ „Васил Левски” в с. Михалич. Бил е общински съветник във Вълчи дол, мандат 2011-2015 г.

На предстоящите частични избори за кмет той на практика остана без конкуренция, тъй като е единственият кандидат за поста. Досегашният кмет Димитър Тодоров, който е общински ръководител на ГЕРБ – Вълчи дол, се ангажира да помага на новия кмет с опита си.

„Благодаря на всички жители за подкрепата и доверието, което ми беше гласувано”, коментира Тодоров, който оглавява селото в продължение на 9 години.  Той отчете свършеното през този период и информира, че в капиталовата програма на община Вълчи дол за 2017 г. са заложени средства за ремонт на помещенията с музейната сбирка и библиотеката на читалището, както и за подмяна на настилката в пенсионерския клуб в с. Генерал Киселово.

 

< Назад