29.10.2016

Народнитe представители от ГЕРБ участваха в приемна на открито в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев

Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Свилен Иванов участваха днес в приемни на открито в град Русе.

Те проведоха срещи с граждани в Централния кооперативен пазар и в центъра на града.

Народният представител Пламен Нунев говори с русенци за приоритетите на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. „Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще работят в интерес на всички български граждани. Така работи в момента правителството на Бойко Борисов, така работи и Народното събрание, въпреки трудностите“, посочи г-н Нунев.

Светлана Ангелова призова 6-ти ноември русенци да гарантират с гласа си стабилното правителство на Бойко Борисов, което има днес, за да може кметовете от общините на Русенска област да продължат да работят в интерес на хората. Подкрепата за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината ще бъде гаранция за стабилността на правителството“, подчерта г-жа Ангелова.
По думите и, държавното управление, което има България в момента, може да донесе единение на нацията.

„По време на избори хората гласуват за личност и за партията, която подкрепя тази личност“, каза Свилен Иванов. Това е необходимо, за да бъде ясно кой носи отговорността, добави той.

Членове и симпатизанти на най – голямата дясна политическа сила в региона и страната участваха в  раздаването на флаери и други агитационни материали в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев.

Предстоят открити приемни и в населените места на Община Русе. Приемните започнаха непосредствено след откриването на предизборната кампания в различните квартали на град Русе и в общините, като се организират от Областната структура на ГЕРБ – Русе.

< Назад