10.05.2015

Народните представители от ГЕРБ участваха в среща и лекция на министъра на младежта и спорта в Русе

Народните представители от ГЕРБ– Русе Пламен Нунев и Свилен Иванов участваха в среща с представители на бизнеса от региона и спортните клубове. По време на събитието министърът на младежта и спорта Красен Кралев изнесе първата от цикъла лекции в страната „Спорт и бизнес: Как да увеличим продажбите, чрез възможностите на рекламата в спорта“. Представители на местния бизнес и спортни деятели, мениджъри и шефове на клубове, чуха в Русе от министъра практики за сътрудничество между бизнеса и спорта, базирани на 25-годишния му опит на специалист в областта на маркетинга и спортния мениджмънт. Спортните клубове поставиха пред министъра редица въпроси, свързани с подадени и реализирани от тях проекти.
След края на лекцията си министър Кралев проведе среща и с кмета на Русе Пламен Стоилов, неговия заместник Димитър Наков и депутатите от ГЕРБ Пламен Нунев и Свилен Иванов. Градоначалникът подари на министъра картина с емблематичната за града сграда на Доходното здание. 
Обиколката на министъра продължи с инспекция на почти завършената „Арена Русе”.
По - рано през деня министърът на младежта и спорта участва в честванията в крайдунавския град по повод деня на Европа 9 май.

 

 

< Назад