31.01.2021

Народният представител от ГЕРБ Николина Ангелкова проследи напредъка при новостроящите се пътни отсечки в община Костенец

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ за София област  Николина Ангелкова и кметът на Костенец Йордан Ангелов проследиха изпълнението на новостроящите се пътни отсечки в общината.

„Вече се работи по рехабилитацията на улица Кокиче в града. Подписан е договор за ремонт на улици в Момин проход и в село  Костенец. „Изпълнен е проектът за реконструкция и рехабилитация на общински път между град Костенец и село Костенец. Екипът ни е готов с реновирането на улица „Зорница" и улица „Самуил" в града,  заяви кметът на Костенец Йордан Ангелов.

Николина Ангелкова изтъкна, че съвместната работа на централната и местната власт видимо променя облика на населените места и развитието на община Костенец е доказателство за това.  Тя отбеляза, че с решение на правителството на Бойко Борисов общината  разполага с допълнителен бюджет от 2 433 000 лв., от които 1 287 000 лв. за ремонт и реконструкция на ул. Стефан Караджа и прилежащия водопровод в града, както и за ул. Самуил в к.к. Вили Костенец.

Областният координатор на ГЕРБ и кметът на общината посетиха и терена, на който ще бъде изградено  мултифункционално игрище за волейбол и тенис на корт в град Костенец, за който правителството отпусна по бюджета на общината 550 656  лв.

„Ще продължавам да работя за по добра инфраструктура  и развитите на спорта във всички населени места и да се вслушвам в съгражданите ни“, коментира Йордан Ангелов.

Областният координатор на ГЕРБ отбеляза, че държавата и местната власт  ще продължат реализацията на проекти и инициативи, важни за хората от региона.

< Назад