04.07.2016

Народният представител от ПП ГЕРБ Димитър Гечев проведе приемна в Сърница

Народният представител от ПП ГЕРБ Димитър Гечев проведе приемна в Сърница. Жителите на Сърница поискаха от депутата да съдейства за подобряване на инфраструктурата в общината и в частност да съдейства  за рехабилитация на пътя Велинград -Сърница. Това е  основната пътна артерия, по-която местните хора пътуват, за да ползват медицинско лечение в държавната болница във Велинград, услуги от Бюрото по труда и други поделения на  държавната администрация.

Други от поставените въпроси бяха за съдействие за развитието на туризма в района и  за начина на работа в Държавно горско стопанство  „Селище“.  Димитър Гечев  пое ангажимент да запознае ресорните министри със състоянието на пътя Велинград – Сърница и да настоява за ускоряване на ремонта му, както и да рекламира Сърница като туристическа дестинация, заедно със Велинград.

Някои граждани поставиха пред Гечев свои проблеми от частен характер. Най-често хората се обръщат към народния представител с молба да съдейства за намирането на работа, както и за помощ при решаване на проблеми, свързани с местната власт.

На срещите присъства и общинският координатор на ГЕРБ Мустафа Аликанов. По традиция и следващия месец Димитър Гечев ще се срещне с жители на Сърница - най-новата община в област Пазарджик.

< Назад