03.03.2015

Николай Нанков стана член на НЧ „Наука 1870 г.“ в Троян

Областният координатор Николай Нанков, зам.-министър на регионалното развитие, стана член на НЧ „Наука 1870 г.“ в Троян. Днес, 4 март, заявлението му бе официално заведено в регистъра на читалището.

Нанков бе поканен да стане редови член на общото събрание преди дни, когато троянските самодейци празнуваха Деня на любителското творчество. Той уважи поканата на читалищното настоятелство и лично на секретаря Станка Марешка да сподели празника им. Тогава любезните домакини му връчиха устава и заявление за членство. Пред всички самодейци на читалището и още докато вървеше празничната програмата той се запозна с документите, попълни ги и ги връчи тържествено на домакините.

„За мен е висока чест да бъда член на НЧ „Наука 1870 г.“ в Троян. Винаги съм се възхищавал на хората, които безкористно раздават своя талант на другите. Бил съм до вас през годините, ще продължавам да бъда винаги и когато вие имате нужда от подкрепа можете да разчитате на нас“, обяви Нанков и поздрави за празника самодейците. Специални благодарности към него изрази читалищното настоятелство и председателят д-р Виолета Койновска за щедро дарение за ремонта на читалищната сграда преди месеци. Със средствата тогава бе ремонтиран театралният салон.

 

< Назад