14.03.2018

Новоизбраният кмет на село Градешница Любомир Младенов положи клетва

Новоизбраният кмет на село Градешница Любомир Младенов положи клетва и подписа клетвена декларация днес на извънредна сесия на Общински съвет-Криводол. В началото на заседанието представителят на ОИК – Криводол Ивелина Георгиева връчи удостоверението, с което комисията удостоверява решението за неговия избор.

Председателят на Общински съвет – Криводол Петър Комитски пожела успешен мандат на Любомир Младенов.

Народният представител от ГЕРБ-Враца и областен координатор на партията Петя Аврамова заяви увереността си, че новоизбраният кмет на Градешница ще работи с много енергия в полза на хората, живеещи в населеното място.

„За мен е чест да присъствам на клетвата на новоизбрания кмет на Градешница Любомир Младенов. Желая му да взима верните решения и да не се предава пред никакви трудности”, каза Петя Аврамова.

На извънредното заседание на ОбС – Криводол присъстваха още областният управител на Враца Малина Николова и заместник-областният управител Мирослав Комитски.

„Пред Вас са възможностите да реализирате за живеещите в Градешница всичко, което начертахте в предизборната си кампания. Аз Ви го пожелавам от сърце. Този мандат е кратък, но Вие можете да покажете на практика какво всъщност сте решили да направите за Градешница.Не забравяйте никога думите, с които всички избрани застават пред хората за които носят отговорност. Бъдете смел в решенията си и очаквайте нашата подкрепа”, каза областният управител на Враца Малина Николова.

< Назад