11.06.2021

Областният координатор Георги Мараджиев и водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Дани Каназирева се срещнаха с кметове на ГЕРБ от община Родопи

„Хората в община „Родопи“, както и в цялата област Пловдив имат моята пълна подкрепа. Вие добре знаете, че като областен управител не оставих нито един повдигнат проблем без разрешение". С тези думи се обърна към кметовете от община „Родопи“ водачът на листата на ГЕРБ-СДС Дани Каназирева. Тя припомни, че бе спряна дейността на кариерите над Белащица и хората си отдъхнаха след години на протести. Подкрепа в нейно лице получиха и жителите на Първенец срещу намеренията за изграждане на кариера тук. В Ягодово бяха спрени незаконното депо и незаконния добив на инертни материали, като прокуратурата беше сезирана незабавно. Бяха отпуснати средства за изграждане на канализация в Устина, за саниране на училищата в Марково, Кадиево и Ягодово, за сондаж и помпена станция за зоните Бряновщина и Върховръх. В Кадиево бе подпомогнат местния бизнес, като се премахнаха незаконни ромски постройки, които създаваха риск за производството. Във връзка с проблема с водата в Брестовица бяха изградени нови сондажни кладенци. "След изборите, явно от предизвикания хаос в държавата, Надзорният съвет все още бави своето решение, както и проектът чака санкцията на новия регионален министър”, каза Каназирева.
От своя страна кметовете споделиха, че сега при управлението на БСП в общината изпитват трудности да реализират своите проекти и идеи. По думите им всичко, което се довършва в този момент в селата е подписано и парите са отпуснати по времето на управлението на кмета от ГЕРБ Пламен Спасов. В тази връзка областният координатор Георги Мараджиев благодари на кметовете за разгромяващата победа в „Родопи“ на изборите на 4 април и подчерта, че така ГЕРБ за пореден път успява да си върне доверието на хората. „Всички виждат какво постигнахме при управлението на ГЕРБ, как се преобразиха общините и вярвам, че и на тези избори избирателите ще ни гласуват доверие“, коментира Мараджиев. Срещата продължи с обсъждане на организацията на предстоящата предизборна кампания и възможностите за още по-убедителна победа. На разговора присъства и общинският ръководител на ГЕРБ-Родопи и кандидат за народен представител Запрян Янков.

< Назад